По-рано съобщихме за появата на първия тийзър на бъдещия игрови смартфон Nubia

...
По-рано съобщихме за появата на първия тийзър на бъдещия игрови смартфон Nubia
Коментари Харесай

Рендер на игровия смартфон Nubia Red Devil се появи в мрежата

По-рано съобщихме за появяването на първия тийзър на бъдещия игрови смарт телефон Nubia Red Devil, а в този момент китайските инсайдери разгласиха в Weibo още едно изображение, показващо устройството още по-добре.

Съдейки по него, устройството ще получи единична камера, вместо двойна. Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде продълговат, а на задната част на смарт телефона ще има LED осветяване (не е светкавица). Вероятно, това ще бъде освен дизайнерски детайл, само че и система за индикация на температурата на процесора, при „смъртни случаи“ в игрите или нещо друго.

Също по този начин имайте поради съществуването на четири ленти в ъглите на корпуса. Тяхната цел към момента не е ясна, само че може би е единствено просто украсителен детайл, а евентуално те ще бъдат функционални. Като алтернатива, това може да бъдат и крачета за слагане на смарт телефона на масата, без да се страхувате за камерата.

Между другото, смартфонът Nubia Red Devil се чака да бъде показан на следващия ден на 19,04,2017 година По удостоверение на Nubia, апаратът ще дебютира по едно и също време в Европа и Китай.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР